EMCUJU - Subvenció per a joves qualificats
Regidoria d'Ocupació
26/06/2017

Aquesta subvenció ha sigut finanaciada pel Fons Social Europeu a càrrec del programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, i l’assignació específica per a la Iniciativa d’Ocupació Juvenil en el marc de l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació destinades a Espanya.

 

EMCUJU – L’Ajuntament d’Alberic ha sigut subvencionat pel SERVEF amb 71.152’20 € dins del programa de subvencions destinades a la contractació de persones jòves qualificades, majors de 16 anys i menors de 30 anys, que compten amb una qualificació professional d’un CFGS Administració, o titulacions universitàries relacionades en l’àrea Econòmica - Financera i figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Si compleixes els requisits i estàs interessat a participar has d'inscriure't en la teua oficina del SERVEF.

 

Amb aquesta subvenció financiada pel FSE, s’ha contractat a 5 jóvens qualificats com a técnics i administratius durant 12 mesos, que realitzaran funcions de potenciació comercial i gestió económica municipal. Amb aquestes contractacions es permet donar un impuls al desenvolupament local.

 

Per a poder dur a terme aquesta subvenció l’Ajuntament d’Alberic ha tingut que completar el cost d’aquestes contractacions per un import de 5.160’48 €.

 

Més informacio referent a aquestes subvencions:

 

- Direcció General d’Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d’Oportunitats de la Comissió Europea.

http://ec.europa.eu/social/home.jsp?langld=Es&langId=es

 

- Unitat Administradora del FSE (UAFSE,Ministeri d’Ocupació i Seguritat Social)

http://www.empleo.gob.es/uafse/

 

- Si desitja més informació sobre l'ordre que tramita el procediment pot entrar en la pàgina Web del EMCUJU - PROGRAMA DE SUBVENCIONS DESTINADA A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES JOVES QUALIFICADES PER ENTITATS LOCALS, EN EL MARC DEL SISTEMA NACIONAL DE GARANTIA JUVENIL.
 

Documentació adjunta
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Formulari de cerca