Dissabte
3
Març
2018
17
00
Programa d'actes de la Junta Local Fallera d'Alberic
Falles 2018
26/02/2018

 

Divendres 23 de febrer

A les 21 hores, Nit d’Albades. Esta nit eixirà des de l’Ajuntament, i recorrerà les cases o casals de les Falleres Majors, Falleres Majors Infantils i Presidents Infantils de les sis comissions falleres d’Alberic. Finalitzarà en l’Antic Ajuntament, on es cantaran les Albades a la Fallera Major d’Alberic i a la seua Cort d’Honor.

 

Dissabte 24 de febrer

Totes les comissions falleres del poble, celebraran el seu tradicional ‘Sopar de Gala’.

 

Diumenge 25 de febrer

A les 18 hores, des de la Plaça de Joaquin Costa, passacarrer conjunt de la Junta Local Fallera i de les sis comissions falleres, fins la Plaça de la Constitució.

A les 19 hores, Crida de Falles des del balcó de l’Ajuntament. En finalitzar, Xocolatà.

 

Dissabte 3 de març

A partir de les 19 hores, Desfilada de Disfresses per als membres de les comissions falleres d’Alberic, pel següent recorregut: Plaça Joaquin Costa, Ramon y Cajal, Antonio Lloret, fins a l’antiga Cooperativa. Allí, tindrem Disco-mòbil de disfresses.

L’ordre de desfilada serà el següent: Falla Verge de l’Assumpció, Falla El Fallo, Falla Lo Millor, Falla L’Amistat, Falla El Corral, Comissió Local Fallera i Junta Local Fallera d’Alberic.

Enguany tindrem com a novetat, Premis per a les comissions falleres participants.

-          Premi a la millor crítica, dotat amb 120 euros.

-          Premi a la disfressa més original, dotat amb 120 euros.

-          Premi a la disfressa més elaborada, dotat amb 120 euros.

-          Premi a la millor desfilada, dotat amb 120 euros.

-          Premi a la disfressa més graciosa o simpàtica, dotat amb 120 euros.

-          Premi especial a la millor disfressa, dotat amb 400 euros.

 

Dijous 8 de març

A les 20 hores, Festa de la cervesa en el Bar Mosset.

 

Divendres 9 de març

A les 18 hores, Berenar infantil per als nostres fallerets més menuts i menudes, en la Glorieta. A continuació, espectacle ‘Kanijo Circus’.

Dissabte 10 de març

A les 00 hores de la nit (en la nit del dissabte al diumenge), actuació de l’Orquestra Gamma, oferida per l’Ajuntament d’Alberic, en la Plaça del 25 d’Abril.

 

Diumenge 11 de març

A les 8 hores, Despertà conjunta de totes les comissions falleres d’Alberic i la JLF, des de la Plaça. Al finalitzar, Xocolatà (per a poder assistir, s’ha d’adquirir un tiquet de 2 euros).

A partir de les 11 hores, Mati de Festa: Jocs infantils, inflables, pintacares, etc., oferit per l’Ajuntament d’Alberic, pels voltants de la Plaça del 25 d’Abril.

A les 14 hores, en la Plaça del 25 d’Abril, Dinar de germanor de totes les Falles del poble: Paella gegant (s’ha d’adquirir un tiquet de 5 euros per al dinar). A continuació, disco-mòbil. En este dinar es farà públic el veredicte del Jurat de les Disfresses.

 

Dijous 15 de març

A les 19 hores, des de la Plaça de la Constitució, Roda a les Falles del nostre poble. Passacarrer on contarem amb les Falleres Majors, Falleres Majors infantils, Presidents i Presidents infantils de totes les comissions falleres d’Alberic, la Fallera Major d’Alberic i la seua Cort d’Honor, els membres de la JLF, la Corporació municipal i la banda de la SUM Alberic.

En finalitzar la Roda, la Fallera Major d’Alberic, la seua Cort d’Honor i membres de la JLF, acompanyaran a la Fallera Major de la Falla El Fallo i als seus membres en el Sopar de la Plantà.

 

Divendres 16 de març

Per la nit, la Fallera Major d’Alberic, la seua Cort d’Honor i membres de JLF, acompanyaran a les Falleres Majors i membres de la Falla Verge de l’Assumpció en el Sopar.

 

Dissabte 17 de març

A migdia, la Comissió Local Fallera d’Alberic recollirà la Fallera Major d’Alberic, la seua Cort d’Honor i els membres de la JLF, per acompanyar a les Falleres Majors de la Comissió i a tots els seus membres, en la inauguració del seu Casal.

A les 23 hores, una representació de cinc membres de la JLF d’Alberic, encapçalada per la nostra Fallera Major, assistirà a l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu dels Desemparats de València, abans de que la Fallera Major Infantil de València realitze la seua ofrena.

 

Diumenge 18 de març:

A migdia, la Falla L’Amistat recollirà la Fallera Major d’Alberic, la seua Cort d’Honor i membres de la JLF per acompanyar en el dinar de germanor a les Falleres Majors de L’Amistat i els membres d’esta falla, en el seu Casal.

A partir de les 18 hores, Ofrena a la Mare de Déu del Roser, patrona d’Alberic. L’ordre serà el següent: Falla Verge de l’Assumpció, Falla El Fallo, Falla Lo Millor, Falla L’Amistat, Falla El Corral, Comissió Local Fallera i Junta Local Fallera d’Alberic.

Després de l’Ofrena, la Fallera Major d’Alberic, la seua Cort d’Honor i membres de JLF,  acompanyaran a les Falleres Majors  de la Falla El Corral i a esta comissió en el seu tradicional sopar.

 

Dilluns 19 de març: dia de Sant Josep.

Felicitats a totes les persones que en este dia celebren el seu sant, així com a tots els pares.

A les 12 hores, Missa en l’església de l’Esperit Sant, on assistiran les màximes representants de les Falles d’Alberic. En finalitzar, passacarrer de totes les comissions falleres.

A les 14 hores, en l’Avinguda de la Ribera Alta, Mascletà oferida per l’Ajuntament d’Alberic.

Després de la Mascletà, la Fallera Major d’Alberic, la seua Cort d’Honor i membres de JLF acompanyaran a les Falleres Majors de la Falla Lo Millor i als membres d’esta comissió en el seu dinar del dia de Sant Josep.

A partir de les 19 hores, Cremà de les Falles.

 

Horaris Cremà monument faller infantil:

20.00 h. Falla infantil Lo Millor

20.00 h. Falla infantil Comissió Local Fallera

20.30 h. Falla infantil L’Amistat

20.30 h. Falla infantil El Corral

 

Horari Cremà monument faller gran:

20.30 h. Falla Verge de l’Assumpció

21.30 h. Falla L’Amistat

22.00 h. Falla El Corral

22.30 h. Falla El Fallo

23.00 h. Falla Lo Millor

23.30 h. Comissió Local Fallera

  • Programa d'actes
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

Formulari de cerca