Desde
Dilluns
24
Setembre
8
30
hasta
Divendres
28
Setembre
2018
14
00
L'Ajuntament d'Alberic i la JLF tornen a obrir el termini de presentacions de candidatures per a FM d'Alberic de 2019
El procés de presentació de candidatures per a Fallera Major d'Alberic serà entre el 24 i el 28 de setembre
21/09/2018

L'Ajuntament i la Junta Local Fallera obrin el termini de presentacions de candidatures per a Fallera Major d'Alberic de 2019

 

La Junta Local Fallera d’Alberic ha marcat el calendari per a escollir a la nova Fallera Major d’Alberic per a les Falles 2019.

Amb canvi de requisits, s'anula el d'haver sigut Fallera Major , i s'inclou el següent:

- Haver sigut Fallera Major o Fallera Major Infantil de la seua falla.

Aquelles falleres que complisquen els requisits per tal de poder ser Fallera Major d’Alberic, hauran de presentar la instància en el Registre d’Entrada o la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alberic, des del dilluns 24 i fins al divendres 28 de setembre, a les 14 hores.

Esta sol·licitud haurà de tenir el Vistiplau del President/-a de la Comissió Fallera a la que pertany la candidata (com que compleix els requisits per poder presentar-se), i hauran d’adjuntar una fotografia en traje regional, sense que aparega cap distintiu de la seua comissió fallera (és preferible en format JPG).

 

SOL·LICITUD PER A EMPLENAR I PRESENTAR AL REGISTRE D'ENTRADA DE L'AJUNTAMENT D'ALBERIC: http://www.alberic.es/sites/default/files/u80/sollicituds_candidata_fm_2...

 

 

 

Requisits per a ser Fallera Major d’Alberic per a 2019

Les candidates a ser Fallera Major d’Alberic (FMA), hauran de reunir els següents requisits:

  • Ser dona;
  • Ser major d’edat;
  • Haver sigut Fallera Major o Fallera Major Infantil de la seua Falla, i que este regnat ja haja finalitzat en el moment de presentar la seua candidatura a FMA.
  • Ser en eixe moment Fallera de la comissió fallera per la qual es presenta, i com a mínim haver sigut fallera els dos últims exercicis fallers;
  • No ser la Reina de la Fira durant eixe exercici;
  • No haver sigut Fallera Major d’Alberic en algun altre exercici anterior.

 

Procés de Presentació de Candidatures

  1. La Junta Local Fallera posarà a disposició una sol·licitud per a que les candidates les puguen emplenar, i estaran a disposició en l’Ajuntament d’Alberic, en la seua pàgina web, i en els casals de les Comissions Falleres que formen la Junta Local Fallera d’Alberic. SOL·LICITUD PER A EMPLENAR I PRESENTAR AL REGISTRE D'ENTRADA DE L'AJUNTAMENT D'ALBERIC: http://www.alberic.es/sites/default/files/u80/sollicituds_candidata_fm_2...
  2. La candidata haurà de presentar en el registre d’entrada de l’Ajuntament d’Alberic la sol·licitud firmada, en el període marcat per la JLF, i haurà de tenir el vistiplau del President o Presidenta de la seua comissió fallera de que la candidata compleix els requisits marcats per poder ser Fallera Major d’Alberic. Junt a la Sol·licitud, haurà de presentar una fotografia seua amb el trage regional, sense que puga dur cap distintiu de la comissió fallera a la que pertany.
  3. Si una volta finalitzat el termini marcat no s’ha presentat cap candidatura, la Junta Local Fallera s’haurà de reunir de forma extraordinària i urgent per tal de prendre les decisions que es creguen oportunes per a eixe exercici faller (modificar els requisits de forma extraordinària o el que es crega convenient) i obrir un nou termini per a presentar candidatures.

 

 

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca